Jamstva i povrat proizvoda

 

 

Zamjena ili povrat fototapeta mogući su unutar 14 kalendarskih dana od trenutka kupnje. Kako biste iskoristili ovu opciju, provjerite je li proizvod nekorišten i nema tragova upotrebe, praznina, ogrebotina ili oštećenja.

 

Ako je proizvod isporučen s nedostatkom, kao što su nedostaci u ispisi (pruge, mrlje koje nisu bile na naručenoj slici), druga slika, drugi materijal, očita šteta (nastala tijekom prijevoza fototapeta), ili ako nedostaje dio narudžbe, u tom slučaju ćemo ponovno obraditi vašu narudžbu potpuno besplatno.

 

Ako primijetite da je dostava oštećena, primite je od kurira, ali zatražite da je otvore u vašem prisustvu. Sastavite izvješće o oštećenju s kurirskom službom, uslikajte ga i pošaljite nam radi daljnje obrade prigovora.

 

Možete podnijeti zahtjev za povrat putem kontaktiranja našeg menadžera (putem chata, telefona) ili slanjem e-pošte na [email protected]

 

 

 

 

 

Postoje situacije kada smo prisiljeni odbiti zamjenu ili povrat:

    
  • Ako je proizvod oštećen bez krivnje prijevoznika
  • 
  • Proizvod je korišten - tapete su zalijepljene i korištena je ljepila iz narudžbe.
  • 
  • Individualne narudžbe dizajnirane prema vašim zahtjevima nisu predmet povrata ili zamjene.
  • 
  • Klijent je podnio prigovor nakon 14 dana od datuma kupnje.

 

 

 

 

Primamo povrate/zamjene fototapeta u novom i nekorištenom stanju u originalnom pakiranju. Nakon primitka predmeta za zamjenu/povrat, naš će se osoblje unutar 2-5 radnih dana provjeriti stanje fototapeta radi kontrole kvalitete. Nakon provjere stanja tapeta, izdat ćemo povrat novca ili zamjenu za druge tapete unutar 14 radnih dana. Prilikom povrata proizvoda, ne nadoknađujemo troškove dostave. Provjerite s menadžerom je li potrebno vratiti fototapete.

 

 

 

 

Tehnički nedostaci (greške) ne uključuju razlike u boji koje se javljaju tijekom uporabe i reprodukcije slike na različitim vrstama opreme - računalni monitor, telefon, tablet.

Prigovori nakon lijepljenja fototapeta neće biti prihvaćeni.