KOLAČIĆI

ŠTO SU KOLAČIĆI?

 

Ova politika objašnjava kako koristimo kolačiće i elektroničku analitiku.

Kolačići su male datoteke koje web stranice stavljaju na vaše računalo, mobilni telefon, tablet ili drugi uređaj. Oni pamte vaš posjet web mjestu i vaše postavke, a također omogućuju dodatne značajke web mjesta. Također mogu prilagoditi informacije ili oglase koje vidite na web mjestu i drugim web stranicama. Korištenje kolačića uobičajena je praksa; mnoge web stranice ih koriste, a većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće. Pružamo ove informacije kako bismo pomogli posjetiteljima web mjesta da razumiju različite vrste kolačića i kako ih koristimo.

____________________________________________

UPOTREBA KOLAČIĆA

Koristimo kolačiće na web mjestu kako bismo prikupljali informacije o tome kako posjetitelji koriste web mjesto i kako bismo prikupili standardnu analitiku kako bismo prikupili podatke o poboljšanju performansi naše web stranice. To nam je važno jer želimo poboljšati web mjesto i učiniti ga što korisnijim.

Koristimo kolačiće za praćenje stavki u vašoj košarici za kupnju i izvršavanje plaćanja. Također možemo koristiti kolačiće za razumijevanje uzoraka kupnje kupaca i kako kupci biraju proizvode i usluge koje na kraju kupuju, kao i za mjerenje uspješnosti naših marketinških kampanja.

Osim kolačića koje upravlja naše web mjesto i pružatelji usluga koji nam pomažu u učinkovitom vođenju web mjesta, neki kolačići postavljaju druge tvrtke koje su dio većih mreža za oglašavanje. Ti kolačići pomažu utvrditi kada ljudi nastavljaju kupovati oglašene proizvode ili usluge i sprječavaju da isti oglas primite više puta.

Međutim, nijedan od tih kolačića ne prikuplja osobne informacije poput imena ili adrese e-pošte. Sve informacije prikupljene putem kolačića prikupljaju se na agregiran ili anoniman način.

____________________________________________

KAKO ONEMOGUĆITI

Ako želite, možete onemogućiti kolačiće u svom pregledniku i izbrisati sve kolačiće pohranjene na vašem računalu. To možete raditi koliko god želite.

Da biste saznali kako to učiniti za svoj određeni preglednik, idite na odjeljak "Pomoć" u izborniku svog preglednika.

Trebali biste biti svjesni da ako odlučite onemogućiti kolačiće u svom pregledniku, to može spriječiti da u potpunosti iskoristite web mjesto UWALLS jer neki ili svi dijelovi web mjesta možda neće raditi za vas.

Neki od kolačića koje koristimo na našem web mjestu smatraju se strogo nužnima za rad određenih aspekata web mjesta. Stoga, imajte na umu da ako se onemoguće ovi