Uvjeti korištenja uwalls.com.hr

INFORMACIJE O NAMA

e-mail: [email protected]

Podaci o tvrtki:

Vlasnik računa: KLW Sp. z o.o.
SWIFT/BIC: BPKOPLPW
IBAN: PL50 1020 5356 0000 1302 0225 0223
Naziv banke: PKO Bank Polski S.A
Adresa banke: Kielecka ulica 41A/8 02-530, Varšava>

Ispod pronađite informacije koje detaljno opisuju uvjete pod kojima pružamo naše proizvode i usluge. Kupnjom bilo kojeg od proizvoda na uwalls.com.br ili korištenjem naše stranice, pristajete biti obvezani ovim uvjetima.

Za kontaktiranje nas, pošaljite nam e-mail na [email protected].

____________________________________________

UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE

Molimo vas da pažljivo pročitate uvjete jer pregledavanjem i korištenjem ove web stranice izražavate svoje prihvaćanje istih. Ako želite sačuvati kopiju, možete ispisati ove uvjete. Naša Pravila privatnosti utvrđuju kako ćemo obrađivati informacije o vama i također su dio ovih uvjeta.

Ako napravite narudžbu na ovoj web stranici, vaša će kupnja biti predmet naših Uvjeta usluge.

Ako ste potrošač, ništa u ovim uvjetima neće utjecati na vaša zakonska prava, a ako se utvrdi da je bilo koji od ovih uvjeta nezakonit, nevažeći, ili neprovediv sukladno zakonu, bit će uklonjen iz ovih uvjeta, ali preostali uvjeti ostati će na snazi i nastaviti djelovati.

____________________________________________

KORIŠTENJE WEB STRANICE

Želimo da se osjećate što ugodnije koristeći našu web stranicu. Stoga preporučujemo upotrebu najnovije verzije web preglednika Google Chrome ili Safari. Možete koristiti i druge preglednike za pristup našoj web stranici, no ne možemo jamčiti vaše iskustvo ili sigurnost prilikom korištenja preglednika koje ne podržavamo.

Također preporučujemo da ažurirate verziju preglednika i operativnog sustava uređaja kako biste dobili najnovije sigurnosne i performantne nadogradnje.

____________________________________________

PRISTUP WEB STRANICI

Zadržavamo pravo izmjene ove web stranice ili povlačenja pristupa dijelu ili cijeloj web stranici u bilo kojem trenutku. Također možemo promijeniti ove uvjete i odredbe s vremena na vrijeme, stoga ih trebate redovito provjeravati jer ćete biti obvezani svim promjenama prilikom sljedećeg posjeta web stranici.

____________________________________________

TOČNOST INFORMACIJA

Unatoč tome što smo poduzeli razumne korake kako bismo osigurali točnost informacija na ovoj web stranici, ne biste se trebali oslanjati na nju jer je pružena samo u informativne svrhe. Ne pružamo jamstvo (bilo izričito ili implicitno) u vezi s materijalima na web stranici i ne preuzimamo odgovornost (u svakom slučaju, koliko god to zakon dopušta) za točnost, potpunost, aktualnost i pouzdanost bilo koje informacije sadržane na ovoj web stranici.

____________________________________________

NAŠA ODGOVORNOST

Materijal prikazan na ovoj web stranici pruža se bez jamstva bilo koje vrste i nećemo biti odgovorni za:

● ekonomske gubitke (poput gubitka prihoda, podataka, dobiti, ugovora, poslovanja ili očekivane uštede)

● poslovne gubitke ili troškove

● gubitak ugleda ili reputacije

● posljedičnu štetu ili gubitak

koji proizlaze iz vašeg korištenja web stranice (isključujući bilo kakve zahtjeve koji proizlaze iz kupnje koju obavljate, a koja je regulirana našim Uvjetima prodaje).

____________________________________________

VIRUSI I HAKIRANJE

Ne možemo jamčiti brzinu ili sigurnost ove web stranice i nismo odgovorni ili odgovorni prema vama za bilo kakav gubitak ili oštećenje vaše računalne opreme, softvera ili pod

Nadležnost

Ova web stranica, svi njezini sadržaji i svaki ugovor koji proizlazi iz njezine upotrebe bit će upravljani i tumačeni u skladu s engleskim zakonom. Korištenjem ove web stranice pristajete se podvrgnuti isključivoj nadležnosti engleskih sudova.