Uvjeti pružanja usluge

INFORMACIJE O NAMA:

e-mail: [email protected]

Podaci o tvrtki:

Vlasnik računa: KLW Sp. z o.o.
SWIFT/BIC: BPKOPLPW
IBAN: PL50 1020 5356 0000 1302 0225 0223
Naziv banke: PKO Bank Polski S.A
Adresa banke: Kielecka ulica 41A/8 02-530, Varšava

U nastavku se nalaze informacije koje detaljno opisuju uvjete pod kojima pružamo naše proizvode i usluge. Kupnjom bilo kojeg proizvoda na uwalls.com.br ili korištenjem naše web stranice pristajete se pridržavati tih uvjeta.

Za kontaktiranje nas, pošaljite e-mail na [email protected].

___________________________________________

OPĆE INFORMACIJE:

Ovi uvjeti i odredbe potvrđuju pravne uvjete (Uvjeti) prema kojima ćemo prodavati proizvode naznačene na našoj web stranici (Web stranica).

Naša Pravila privatnosti, Uvjeti korištenja web stranice, Informacije o dostavi i plaćanju te Pravila o kolačićima dio su ovih Uvjeta, a gdje je primjenjivo, hiperlinkovi do tih informacija navedeni su u ovim Uvjetima.

Ovi Uvjeti odnose se na svaki sporazum između nas o prodaji proizvoda (Sporazum). Pažljivo ih pročitajte i pobrinite se da ih razumijete prije nego što naručite. Također biste trebali isprintati kopiju ovih Uvjeta za buduću referencu.

KLW Sp. z o.o. održava web stranicu uwalls.com.br, koja nudi prilagođene foto tapete. KLW Sp. z o.o. kao vlasnik i administrator stranice, također je stranka svih pravnih subjekata i pojedinaca koji koriste web stranicu uwalls.com.br ili kupuju proizvode predstavljene na web stranici.

Klijent je pravna osoba ili pojedinac koji koristi web stranicu ili obavlja kupnju na njoj.

Klijent se obvezuje navesti potpune i pouzdane informacije u obrascu za narudžbu (ime, adresa, itd.). U slučaju pružanja netočnih podataka, klijent je odgovoran za uzrokovane štete.

Zadržavamo pravo:

● napraviti promjene na web stranici ili je ukloniti (privremeno ili trajno) bez prethodne obavijesti

● promijeniti ove uvjete pružanja usluge u bilo kojem trenutku. Sve izmjene stupaju na snagu od datuma objave (navedenog na dnu ove stranice). Odgovornost je kupca da provjeri najnoviju verziju pri svakom korištenju web stranice.

____________________________________________

KORIŠTENJE WEB STRANICE:

Vaše pravo pristupa i korištenja naših web stranica uređeno je našim Uvjetima korištenja web stranice.

____________________________________________

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE INFORMACIJE:

Vaše osobne informacije koristit ćemo isključivo sukladno našoj Politici privatnosti. Molimo pročitajte ovu politiku pažljivo i pobrinite se da je razumijete.

____________________________________________

KAKO SE SKLAPAJU UGOVORI IZMEĐU NAS:

Naš postupak blagajne omogućuje ispravke pogrešaka u bilo kojem trenutku. Molimo vas da si uzmete vremena pročitati i pregledati svoju narudžbu u svakom koraku postupka naručivanja kako biste izbjegli moguće pogreške.

Nakon što obavite narudžbu, poslat ćemo vam e-mail za potvrdu da smo je primili (Potvrda narudžbe). Međutim, to ne znači da je vaš

IZMJENA I POVRAT

Za našu politiku povrata i zamjene, molimo kliknite ovdje.

____________________________________________

ODGOVORNOST

Osim lijekova navedenih u našem odjeljku o zamjeni i povratu, ako se dokaže da je bilo koji proizvod koji isporučujemo oštećen ili neispravan, ili ćemo ga ponovno napraviti ili ponuditi povrat novca.

Ako nismo u mogućnosti izvršiti svoje obveze iz Ugovora zbog okolnosti izvan naše kontrole, ili ako dostavimo proizvod koji je oštećen ili neispravan, u svakom slučaju nećemo prihvatiti odgovornost za bilo kakve zahtjeve za izgubljenim profitom ili bilo kakav poseban ili posljedični gubitak, štetu ili trošak.

____________________________________________

DJECU

Ne prodajemo svoje proizvode djeci. Samo osobe starije od 18 godina mogu napraviti narudžbu na web stranici.

____________________________________________

DRUGE VAŽNE ODREDBE

Naša web stranica i nježini sadržaji, i svaki ugovor koji proizlazi iz njezine upotrebe, podliježu engleskom zakonu i tumačit će se u skladu s njim, a podliježu isključivoj nadležnosti engleskih sudova.

Ako niste zadovoljni svojom kupnjom, molimo kontaktirajte našu službu za korisnike.